Nem sikerült a felzárkózás

Hűvös és szeles idő ellenére rengeteg néző előtt látta vendégül Ócsa VSE csapatunkat. Tóth Ferenc sérülése nem jött rendbe így még mindig csapatkapitányunk nélkül kellett pályára lépnünk. Mizsei kezdett a kapuban, a védelmet Hajagos, Simon, Kiss és Joó alkotta. Középpályánk a már megszokott Markó, Gózon, Kampó, Oros négyesből, míg csatársorunk ismét Darázs, Szűcs párosból állt.

Mivel az elmúlt években szoros meccseket játszottunk tavaly 2-3 Ócsán, 1-0 Lacházán. Lukács Tibor a védekezésre fektette a hangsúlyt, kontrákkal próbáltunk helyzeteket kialakítani. A mérkőzést mint, ahogy mostanában mindig jól kezdtük. Kampó ugratta ki Darázst kinek vissza passza az üresen érkező Szűcs Bencét találta meg, aki magabiztosan jutatta a hálóba a labdát. Gólunk után az ellenfél dominált, egy két helyzetig el is jutottak, azonban Mizsei Alex védései és a védelem remekül zárt. Kontráink jól működtek, Szűcs és Darázs azonban nem tudott újabb gólt szerezni. Oros előtt is adódott egy lehetőség amit azonban a kapus szögletre tolt. 36. percben aztán növeltük az előnyt! Darázs Attila lépett le emberéről és szerzett gólt a kifutó kapus mellett. Sajnos nem örülhettünk sokáig, a 39. percben egy szöglet utáni kavarodásnál Joó menteni igyekezett rúgása azonban a berobbanó támadót találta el, a játékvezető tizenegyest ítélt, amelyet értékesítettek a hazaiak. Csapat azonban nem állt le. Előbb Kampó indította Orost aki jobbal elpörgette a kapus mellett a labdát, a dolog szépséghibája, hogy az asszisztens lest jelzett, tévesen. Majd Kiss Zoltán szabadrúgásból ívelt középre Simon Norbert érkezett és szerzett gólt, sajnos az asszisztens ismét lest intett, tévesen! A félidőben tehát 1-2-es vezetéssel mehetett az öltözőbe a csapat. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy Kacsó István játékvezető megsérült, a második félidőre nem is jött már ki.

A második félidőben a hazaiak domináltak, kisebb helyzetekig jutott csak csapatunk többnyire a védekezéssel foglalkoztunk. Az 58. percben egy hosszúindítást Mizsei fogott meg a földre érkezés után azonban kiperdült a labda a kezéből, amelyre Ladányi csapott le előbb. 2-2. A hatvannegyedik percben a betegséggel játszó Markót és Szűcsöt is lehozta Lukács Tibor helyükre Szekeres és Hamza Tamás állt be. 77. percben pedig Oros és Kiss Zoltán hagyta el a pályát, őket Hamza József és Tulkos Gergő váltotta. Az erősen támadó hazaiak aztán 85. percben eldöntötték a mérkőzést. Szépen kijátszott akció végén Farkas talált a kapuba.

Sajnos csapatunk így vereséget szenvedett és az ötödik helyre csúszott vissza a tabellán. Vereség mellett még fájóbb, hogy győzelem esetén közelebb kerülhettünk volna a tabellát vezető Tököl csapatához, mivel ők is botlottak Szigetcsép ellen.

Hozzászólások