Utánpótlás hírei

foci

Vasárnap 10:00 órakor rendezték meg az U19-es Pest Megyei II. osztályú bajnokság Déli csoportjának második fordulóját. Az első fordulóban halasztást kértünk, így először Tököl csapatával mérhette össze tudását a Duttyán Zoltán - Pittenauer Tibor által pályára küldött Rumi, Törpényi - Valentyik - Kollár - Makkai, Krasznai- Feczesin- Pokornyik- Répás, Bábel Bata kezdő tizenegy. Sajnos a vendégek 1-9-es győzelmet arattak, egyetlen gólunkat Bábel Bence szerezte. Pokornyik Istvánt a játékvezető második sárga lappal kiállította.

U19-es bajnokság mellett országosan útjára indult az idei Bozsik program is, a hétvégén az U11 és U13-as korosztályokban. Kiskunlacháza SE idén csak U11-es korosztályban indult. Fiatal titánjaink Dunaharsztin mérték össze tudásukat Alsónémedi, Szigethalmi Darazsak Taksony "A" és Taksony "B" csapatával

 

Az eredmények:

  • Kiskunlacháza - Taksony "B" 5-0
  • Kiskunlacháza- Taksony "A" 3-1
  • Kiskunlacháza - Darazsak 0-1
  • Kiskunlacháza - Alsónémedi 0-1

 

Sajnos a két 0-1-es mérkőzésünkön nem rúgtuk be a helyzeteinket, Taksony " A " csapat ellen pedig vállalható vereség a 3-1. Srácaink jól teljesítettek! A Bozsik programokon szokás, hogy a csapat legjobb játékosa oklevelet kap, a mai hétvégén: Kovács Barnabás János vihette haza.

 

Hajrá Lacháza!!

Címkék
Megosztás