Magabiztos győzelem idegenben

A negyedik fordulót rendezték a III. osztály déli csoportjában hétvégén.
Csapatunk az előzetesen hazainak kiírt mérkőzését az eső miatt kénytelen volt Bugyin lejátszani.
Lukács Tibor nyugodtan rakhatta össze a kezdőt tizenegyet, mivel Tóth Ferenc eltiltása lejárt, Simon Norbert sérülése pedig rendbe jött. Lukács a Mizsei - Joó, Kállai, Kiss, Tulkos - Markó, Tóth, Kampó, Teczár - Horák, Darázs összeállításban küldte pályára a csapatot.
A mérkőzés sok néző előtt akik között szép számmal voltak lacháziak is, jó minőségű pályán Lacházi mezőnyfölénnyel kezdődött. A hazaiak inkább a védekezésre koncentráltak, kontrákból próbáltak volna helyzeteket kialakítani, de ez nem nagyon sikerült nekik.

Az első perctől kezdve nyugodtan játszottak a fiúk, szépen járt a labda. Ellenfelünk szabálytalanságokkal tördelte a játékot Darázs Attila, Teczár is többször áldozata volt a bugyisi védekezésnek, a 15. percben aztán egy kontrát megakadályozó taktikai szabálytalansága sárgát ért, Kampó kapta. Ismét helyzeteket alakított ki a csapat, ám a befejezéssel gondok voltak.Előbb a jobbon elhúzó Markó adott be, a beadás lecsúszott de arra jó volt, hogy a felsőlécen csattanjon a játékszer. Két szöglet után is tudtunk veszélyeztetni, mindkétszer Joó fejelt, első alkalommal gyenge fejesét fogta a kapus, később azonban csak centikkel tévedett. A bal oldallal ismerkedő Teczár ballábas lökete is elhúzott a kapu felett. Majd Markó Tamás kapott remek labdát Tóth Ferenctől, megkerülte védőjét a tizenhatoson belül a lövést választotta, de sajnos ez is a kapufa felett szállt el.
A 38. percben aztán megtört a jég, Bugyi SE támadott, Kampó labdát szerzett, majd egy remek indítással szöktette Darázs Attilát, aki védőket lefutva, a rosszul helyezkedő kapus mellett a kapuba passzolt. Így a vendégek 1-0-ás előnnyel nyugodtabban vonulhattak az öltözőbe. A félidőben cserélt Lukács Tibor Kiss Zoltán helyett Gózon Máté állt be.

A második félidőt jobban kezdte a hármat is cserélő Bugyi többször is labdát szereztek, ám támadásaik nem eredményeztek veszélyes helyzetet. Egy szöglet után ismét veszélyeztettünk Gózon fejelt a kapuba, ám Márton játékvezető érvénytelenítette a gólt lökés miatt. Darázs Attila azonban letörte a lelkesedésüket, gólkirály aspiránsunk, egy jobb oldali passz után a tizenhatoson belül átvette a labdát, lefordult ellenfeléről, majd bődületes erővel a kapuba lőtt. Ezzel kettőre növelve a vendégek előnyét. Lukács mester mindenkinek játéklehetőséget adott, előbb Oros váltotta Horák Károlyt, majd Szűcs Teczárt. A cserék nem zavarták meg a csapatot. Előbb Tóth életerős lövését védte a kapus, majd Darázs lépett ki lövését azonban az elfekvő kapus lábbal védte. Ismét egy szöglet után veszélyeztettünk Markó beadása a hosszúra szállt Oros érkezett, azonban középpályásunk túl nagy gólt akart lőni, így fölé szállt a labda. Ezután Tóth Ferenc pillanatai következtek. Kapitányunk egy gyönyörű szóló után a kapust is elfektette, sajnos sarkazása azonban nem jött össze így szöglettel jöhettünk.
A kinyíló hazaiak miatt a vendégek egyre többször jutottak el helyzetig. Szűcs Bence kapott nagy indítást ám lövésébe valahogy belekapott a Bugyi SE kapusa. A félidő vége felé pályára lépett Simon Norbert is aki Kampó Dánielt váltotta. Simon-Tóth-Darázs összjáték után a most középpályán játszó Simi lövése elszállt a kapu felett. A 84. percben ismét gólnak örülhettek a lacházi drukkerek, Szűcs Bence szerezte meg idei első találatát. A következőre sem kellett sokat várni, Darázs a tizenhatos jobb oldalánál cselezett befelé, Orosnak passzolt aki egy kényszerítővel visszajátszotta neki a labdát, Darázs passzát pedig a teljesen üresen érkező Tóth Ferenc passzolta az üres kapuba kialakítva ezzel a végeredményt.
Megérdemelt győzelmet aratott a csapat, külön ki kell emelnünk, hogy ismét nem kapott gólt Mizsei és a védelem, Darázs Attila produkciója pedig a góllövőlista második, harmadik helyére repítette. Csapat ezzel a győzelemmel a tabella harmadik helyére ugrott fel a két 100%-os csapat mögé.


Jövő héten Inárcs VSE csapatához fogunk látogatni.
Hajrá Lacháza!!!

Címkék
Megosztás