felnőtt

A második félidőben eldöntöttük a meccset

Október eleji jó idő miatt sok néző látogatott ki, a Szigetcsép elleni mérkőzésre. Sajnos sem az eltiltását letöltő Darázs Attila, sem a Dunafüred ellen megsérülő Tóth Ferenc nem volt a csapatban, így Lukács Tibor törhette a fejét, hogy fog felállni a csapat. Mizsei – Hajagos, Simon, Kiss, Joó – Markó, Gózon, Kampó, Oros – Hamza, Szűcs tizenegy kezdett. Az első gólra nem is kellett sokat várni, az ötödik percben Kampó Dani indítása találta meg Orost aki középre passzolta a labdát Hamza pedig az ötösről nem hibázott.

Angliai időjárás, magabiztos győzelem

A nagy esőzések miatti elmaradt mérkőzését pótolta csapatunk este Újlengyelben. A mérkőzést valószínűleg az esti időpont miatt elég kevesen tekintették meg, de azért voltak akik az Európa Liga helyett a Pest Megyei III. osztályt választották. Sajnos a természet nem fogadta a nézőket kegyeibe, mivel óriási köd miatt nem mindent lehetett a pályán látni. Csapatunk a Mizsei – Hajagos, Simon, Tulkos Joó G.- Markó, Gózon, Kampó Oros – Darázs, Szűcs felállásban kezdte meg a mérkőzést. Ahogy mostanában jellemző jól kezdtük a mérkőzést.

Címkék

Gyenge játékkal is 3 pont

A felnőtt csapat első hazai bajnoki mérkőzésén, nyárias idő és kevés szurkoló fogadta a vendégeként érkező Százhalombatta-Dunafüred csapatát. Összességében egy gyenge iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, azonban a foci szépsége mit sem ér a három pont nélkül, így elégedetten vonulhatott öltözőbe a csapat.

Magabiztos győzelem idegenben

A negyedik fordulót rendezték a III. osztály déli csoportjában hétvégén. Csapatunk az előzetesen hazainak kiírt mérkőzését az eső miatt kénytelen volt Bugyin lejátszani. Lukács Tibor nyugodtan rakhatta össze a kezdőt tizenegyet, mivel Tóth Ferenc eltiltása lejárt, Simon Norbert sérülése pedig rendbe jött. Lukács a Mizsei - Joó, Kállai, Kiss, Tulkos - Markó, Tóth, Kampó, Teczár - Horák, Darázs összeállításban küldte pályára a csapatot.
Címkék

Győzelem Dabas-Gyón ellen

A harmadik fordulóban rutinos játékosokból álló Dabas-Gyón II. látta vendégül a Kiskunlacháza SE csapatát. A srácok mindenképpen ki akarták köszörülni a múltheti csorbát. Ebben segítségükre volt az a szép számú lacházi szurkoló aki elkísérte a csapatot Dabasra.
Címkék

Edző nélkül mentünk pont nélkül jöttünk

Szombaton megkezdődött a Pest Megyei III. osztályú bajnokság Déli csoportjának versengése. Csapatunk Felsőpakonyba látogatott. Lukács Tibor öregfiúk csapatunkkal Erdélyben volt így a keretet Duttyán Zoltán irányította, ami elég jó ómen hiszen beugrósként még nem kaptunk ki vele
Feliratkozás a következőre: felnőtt